Martin - Blokhus Strand.jpg

MARTIN BENGTSSON

Visionären

Mobil: +46 73 513 9872
Mail: 204experience@gmail.com 

VEM ÄR MARTIN?

1) Vad får mig att må bra? 

Berg, forsar, snöstormar och norrsken är fyra ord som får mig att må väldigt bra. Inte bara för att alla elementen ger mig ovärderligt perspektiv utan för att det ger mig energi att vara i dessa miljöer.

 

2) Var är mina rötter?

Jag är en "östgötapöjk" från Vadstena från början. Efter några turer runt om på jorden i studier och jobb (USA, Portugal, Italien och Norge) så landade jag tillslut i Stockholm. Efter att bland annat ha jobbat med försäljning, varumärkesbyggande och företagsutveckling inom eventbranschen så kände jag att de var dags att ta lärdomarna och energin till mitt egna företag istället.

 

3) Vad drivs jag av? 

 

Det finns en tävlingstok i mig som älskar alla typer av utmaningar. Min nyfikenhet och envishet har varit en styrka och dörröppnare i många situationer. Jag brinner även starkt för dialogen kring psykiska hälsa i alla dess former. Jag har en stark övertygelse att livet måste balanseras av flera utmaningar än bara jobb. 

Niclas Sandström.jpg

NICLAS SANDSTRÖM

Kreatören

Mobil: +46 70 468 69 14
Mail: niclas.204experience@gmail.com 

VEM ÄR NICLAS?
 

1) Vad får mig att må bra? 

Små guldkorn i sin enkelhet - som en bättre kopp kaffe på en liten holme i stockholmsskärgård. Det gör mig fullkomligt lycklig!

 

2) Vart är mina rötter?
 

Uppväxt i Norrtälje och började i resebranschen 2006 tack vare en dansk reseledarutbildning i Barcelona. En annorlunda start som jag idag är väldigt tacksam för. Efter 3 säsonger för charterbolaget Solresor och andra uppdrag i Norge, Irland, Kroatien, Spanien & Grekland styrde jag hemåt mot Stockholm var jag har huserat senaste åren.

3) Vad drivs jag av? 

 

Att hitta det perfekta arrangemanget för en kund! Människor och utveckling i alla former är en stor drivkraft.

Har du en fråga eller vill komma i kontakt med oss så fyll i nedan!

Tack för ditt meddelande!