REFERENSER

Carmen Wargborn
F.d. Sponsorship Director, Vattenfall

Vilket värde har Martin bidragit till i din/er organisation?
Det har alltid varit väldigt givande och inspirerande att arbeta med Martin. Med sin stora kreativitet och känsla för nya möjligheter kände jag att vi lyfte vårt titelsponsorskap för varje år, under de 5 åren vi arbetade tillsammans.

Vad kan man som samarbetspartner förvänta sig av Martin?
Martin är lojal, engagerad, brinner för sina verksamhetsområden och dessutom expert på att förenkla processerna för sina partners. Som person är han mycket av en reseledare – som han också jobbat som tidigare – dvs han håller ihop ett projekt från A till Ö hela vägen, och får deltagarna som är med att må bra längs hela vägen.

Vilka fördelar finns det att ha Martin som samarbetspartner till er organisation?
Nytänkande idéer inom sponsrings och eventbranschen. Hög strategisk förmåga. Passion för området. Orädd. Ett mycket stort kontaktnät i branschen. Glädje längs hela vägen!

Finns det något som särskiljer Martin i sättet han jobbar eller är som person?
Martin har en unik bakgrund som lett fram till den position han är på idag. Han använder sin bakgrund för att förstärka sina nuvarande uppdrag. Jag tänker på erfarenhet, kontaktnät och sättet han drivs av att utveckla saker och processer. Inget står någonsin helt still med Martin, därför är det så inspirerande att jobba med honom.

Tomas Grönqvist
F.d. CEO, Velo & Oxygen

"Martin är driven, kreativ och fokuserad i sin roll med målet att uppnå resultat och nytta för sin organisation och partners. Han är lyhörd och bra på att bygga nätverk av relationer och se till att alla blir vinnare!" 

Tidigare uppdragsgivare:

Pågående projekt: 

Vadstena Triathlon är ett idrottsevenemang som jag bygger från grunden. Ett evenemang som värderar de traditionella grunderna men även tar höjd för framtidens krav. Stommen byggs från inställningen att alla ska känna sig välkomna oavsett kön, ålder, erfarenhet eller bakgrund. Barnen, skolorna, motionären, föreningarna, och företagen har alla en egen startgrupp. I våra ögon så är ett idrottsevenemang skyldig att ta ett samhällsansvar och här kommer vi ge tillbaka genom att hjälpa människor som på ett eller annat sätt drabbats av Psykisk Ohälsa. Vill ni läsa mer om detta evenemang och hur jag jobbar med det så klicka på logga nedan. 

MB Sport & Event AB
Organisationsnummer: 556559-3695
Lokaliserat i Stockholm
© 2019