top of page

NÅGRA AV VÅRA KUNDER

Skärmbild 2024-04-23 093232.png

REFERENSER

300x300-Erik-Gustafsson-300x300.png
Lexus.png
Toyota.png

Erik Gustafsson
Informationschef 

1) Hur upplevde ni vårt samarbete? 

Flexibel, lyhörd och en fantastiskt fin ”allt-är-möjlig”-mentalitet gör det oerhört roligt att jobba tillsammans samtidigt som det känns tryggt att veta att Martin bromsar när idéerna drar iväg för mycket. Proffsigt välbalanserat och man har stor hjälp av ditt stora kontaktnät hos bra anläggningar 

2) I en mening, beskriv eran upplevelse kring vårt samarbete med  "projekt Lexus & Västerbotten" 

Enkelt, tryggt och snabbt

3) Beskriv med tre ord er upplevelse av leveransen från 204 Experience

Familjär, professionell och intressant (på ett bra sätt genom nya upplevelser)

ML.jfif
Spotify.png

Martin Larsson
Deal manager, Business Development

1) I en mening, beskriv eran upplevelse kring Kebnekaise-äventyret: En fantastisk upplevelse och väldigt bra planerat

2) Beskriv med 3 ord er upplevelse av leveransen från 204 Experience:

Professionellt, kreativt och unikt

JR.jfif
Energizer.jpeg

Johan Rasmusson
Vice President Modern Markets International 

1) In one sentence, please describe your experience of working with 204 Experience: 

Great execution, limited administrative effort

2) In three words, please summarize your event: Simple, fun, quality

 

3) Would you recommend www.204experience.se to another company?

Most definitely

0.jpg
Bjerking logo.jpg

Lena Furuhovde 
Affärsområdeschef Infrastruktur 

1) Hur upplevde ni vårt samarbete? 

Det var så enkelt att endast behöva kontakta Martin för att få förslag på en anläggning som motsvarade våra önskemål både vad gäller avstånd från Stockholm, budget och aktiviteter. Jag ville att den träff med min ledningsgrupp skulle andas lugn, innehålla rörelse, god mat samt bra lokal. Lokalen överträffades genom att vi fick tillgång till en helt egen byggnad där vi både kunde bo och ha våra möten.


2) Beskriv med tre ord er upplevelse: 

Harmoni, kulturell miljö och omtanke
 

3) Några övriga synpunkter? 

Istället för att jaga priser på flera olika anläggningar för att hitta det bästa var det så enkelt. Martin har ett genuint engagemang samt en lyhördhet att få leverera kundupplevelse efter de önskemål som jag hade, samtidigt som vi kunde få en effektiv mötesplats för arbete och diskussion. Nästa gång jag skall genomföra en konferens kommer jag definitivt anlita Martin igen!

Marcus Wenner.jfif
Loggan.png

Marcus Wenner
VD 

1) Hur upplevde ni vårt samarbete? Samarbetet har fungerat bra redan från start till mål, med mycket information och snabb återkoppling vid frågor eller funderingar. Extra plus för schemat
 

2) Beskriv med tre ord er upplevelse: Tydligt, snabbt och enkelt
 

3) Några övriga synpunkter? Super bra service, Martin såg till att vi hade det bra och allt material vi var i behov av fanns tillgängligt. Tack för en fin konferensresa!

Carmen Wargborn
F.d. Sponsorship Director, Vattenfall

Vilket värde har Martin bidragit till i din/er organisation?
Det har alltid varit väldigt givande och inspirerande att arbeta med Martin. Med sin stora kreativitet och känsla för nya möjligheter kände jag att vi lyfte vårt samarbete för varje år, under de 5 åren vi arbetade tillsammans.

Vad kan man som samarbetspartner förvänta sig av Martin?
Martin är lojal, engagerad, brinner för sina verksamhetsområden och dessutom expert på att förenkla processerna för sina partners. Som person är han mycket av en reseledare – som han också jobbat som tidigare – dvs han håller ihop ett projekt från A till Ö och får deltagarna som är med att må bra längs hela vägen.

Vilka fördelar finns det att ha Martin som samarbetspartner till er organisation?
Nytänkande idéer och ständigt kreativ. Hög strategisk förmåga. Passion för området. Orädd. Ett mycket stort kontaktnät i branschen. Glädje längs hela vägen!

Finns det något som särskiljer Martin i sättet han jobbar eller är som person?
Martin har en unik bakgrund som lett fram till den position han är på idag. Han använder sin bakgrund för att förstärka sina nuvarande uppdrag. Jag tänker på erfarenhet, kontaktnät och sättet han drivs av att utveckla saker och processer. Inget står någonsin helt still med Martin, därför är det så inspirerande att jobba med honom.

Tomas Grönqvist
F.d. CEO, Velo & Oxygen

"Martin är driven, kreativ och fokuserad i sin roll med målet att uppnå resultat och nytta för sin organisation och partners. Han är lyhörd och bra på att bygga nätverk av relationer och se till att alla blir vinnare!" 

Tidigare uppdragsgivare:

image.png
image.png

Pågående projekt: 

Vadstena Triathlon är ett idrottsevenemang som jag bygger från grunden. Ett evenemang som värderar de traditionella grunderna men även tar höjd för framtidens krav. Stommen byggs från inställningen att alla ska känna sig välkomna oavsett kön, ålder, erfarenhet eller bakgrund. Barnen, skolorna, motionären, föreningarna, och företagen har alla en egen startgrupp. I våra ögon så är ett idrottsevenemang skyldig att ta ett samhällsansvar och här kommer vi ge tillbaka genom att hjälpa människor som på ett eller annat sätt drabbats av Psykisk Ohälsa. Vill ni läsa mer om detta evenemang och hur jag jobbar med det så klicka på logga nedan. 

Eventlogga 2023.jpg
bottom of page