top of page

VEM ÄR MARTIN?

Berg, forsar och norrsken är tre ord som får mig att må bra, men som också beskriver min syn på värdeskapande i organisationer.

Berg - vikten av att skapa en stabil plattform som grund för ett förändringsarbete. Berg står för kunskap och logik.

Forsar - en naturkraft som förenar vatten och land, en symbol för förändring, att våga utmana invanda mönster och hitta nya vägar att ta sig fram.

Norrsken - något unikt som endast sker under vissa förhållanden. Men som är något av det mäktigaste som kan upplevas i naturen. En symbol för en organisations förmåga att sträva mot nya höjder och nå sin fulla potential.

 

Ovan kanske är en något oortodox start på en beskrivning, men jag har alltid gått min egen väg och utmanat invanda mönster - en approach som jag vet skapar goda resultat. Just därför uppskattar jag att jobba med människor som är öppna och villiga att testa nya strategier för att nå resultat! Min nyfikenhet och envishet har varit en styrka och dörröppnare i många situationer.
 

Oavsett om det handlat om min egen golfkarriär, relationer, papparollen eller yrkeslivet så finns det ett ord som jag brinner mer för än något annat och det är ”Förenkla”. Dagens samhälle är så överladdat med information och möjligheter att det kan vara en utmaning att se saker på ett enkelt sätt. Min styrka är att snabbt se mönster och möjligheter, sedan få rätt saker att hända och på så sätt skapa bestående resultat och värde.
 

Jag drivs av utmaningar, och har en stark övertygelse att livet måste balanseras av flera utmaningar än bara jobb. Jag inspireras av att utforska nya platser samt möten med natur, människor och djur. För att hämta inspiration och energi så vänder jag mig gärna till naturen och omger mig av berg, fjordar, norrsken och forsar.

Martin - Blokhus Strand.jpg
bottom of page