top of page

EVENT
MANAGER

ON - DEMAND ®

Att ha en renodlad och duktig Event Manager i ett bolag kan vara skillnaden mellan att behålla sina anställda, eller uppleva en återkommande in- och utströmning av kollegor. I spåren av pandemin så har många företag fått dra in på denna roll, eller omfördelat den till för tillfället mer prioriterade sysslor. Likväl återstår vikten av att fokusera på företagskulturen och ”vi-känslan”. 

Förutom att det är tråkigt att mista duktiga medarbetare så är det dyrt i både tid och pengar, och det är här vi kan göra skillnad för ditt företag!

Vårt sätt att jobba innebär att du outsourcar ansvaret till oss för rollen som Event Manager.

Middag.png

"VI SKAPAR 
SAMHÖRIGHET"

Ni kan vara ett konsultbolag där era anställda spenderar majoriteten av sin tid ute hos kund, eller så är ni ett bolag som, i spåren av pandemin, inte längre har till vana av att ses på kontoret. Oavsett struktur så kan ni stöta på problemet att era anställda känner sig distanserade från sin arbetsplats och företag. Det blir viktigt att hitta tillfällen att stärka banden och för arbetsgivaren att visa omtanke om sina anställda. Ofta handlar det inte om att arrangera dyra evenemang och resor för att er personal ska känna uppskattning, utan det handlar om att samla gruppen och göra enklare tillställningar såsom en after work, lunch, naturupplevelse, middag eller enklare aktivitet.

Utöver dessa upplevelser så kan simpla saker som att uppmärksamma någon på dennes födelsedag, årsdag eller första dag på jobbet lämna efter sig den där lilla extra känslan av uppskattning som ökar sannolikheten för att personen känner sig tillfreds hos företaget. 

Att planera dessa upplevelser kan tyckas enkelt. Men när ni ska göra er research, planera, förhandla, genomföra och utvärdera allt så krävs det mycket tid.

Gör er själva en tjänst som sparar både tid och pengar i slutändan, och låt ett proffs hjälpa er! 

PRENUMERATION

Vår service erbjuds som en månadsprenumeration. Vår modell är enkel och transparant och ni kommer snabbt kunna utvärdera vad detta ger era medarbetare i form av samhörighet och uppskattning.


Våra tjänster består av fyra områden:

AKTIVITETER

After works

Kundevenemang
Luncher

Föreläsningar
Leverantörsevent

Naturnära upplevelser

Studiebesök

Sport- och konsertbesök

Bio/teater/museum
 Delta i idrottsevenemang

Middagar

Personlig träning

Coaching

HÖGTIDSDAGAR

Få saker gör en så glad som att någon uppmärksammar viktiga dagar. När man har många anställda så kan det vara ett ständigt pussel att planera och följa upp alla dessa tillfällen. Vi ser till att nedan valda högtidsdagar uppmärksammas och sätter ett extra leende på läpparna hos er personal. 

- Födelsedagar

- Årsdagar

- Nyanställningar

MÖTEN

Vi planerar, genomför och följer upp er nästa konferens, ledningsmöte, kick-off, kundaktivitet och team building.

Vår mentalitet är att jobb och välmående går hand i hand. Stress, höga krav och konkurrens i vardagen gör att ert nästa möte/event bör vara i en miljö som både främjar kreativitet och ger återhämtning. 

Vi jobbar tillsammans med över 350 anläggningar i Norden. 

 

PRODUKTER

Via goda relationer med diverse partners så kan vi skräddarsy era egna företagsprodukter. Ett axplock av sådana produkter är: kläder, mobilskal, väskor, skidutrustning, kontorsmaterial, drycker samt bildekor.

Har ni ett behov så ser vi till att lösa detta!

PRISMODELL

1# Uppdaterad matris 17 nov - 2021.png

Priserna är per månad 

2# Uppdaterad matris 17 nov - 2021.png

Består ert företag av fler anställda än 250 så skräddarsyr vi en lösning efter era behov. 

Alla aktiviteter, möten, högtidsdagar och produkter ni väljer att boka betalar ni självkostnadspris för. Ni bestämmer själva vilken budget ni vill lägga på vardera post, vi löser sedan uppgiften efter denna prisnivå.

Förutom ovan innehåll så ser vi även till att skapa inbjudningar som ni kan maila ut inför varje aktivitet. Av erfarenhet så kommer vi även skicka ut påminnelser samt följa upp vid frågor från era anställda. Anmälningarna går direkt till oss och vi hanterar alla detaljer för att frigöra tid från er. Vi vet att det är lätt att fantasin tryter efter att man genomfört ett antal aktiviteter. Från och med nu ligger det ansvaret på oss och ni kan istället fokusera på er kärnverksamhet. 

bottom of page