top of page

EXPEDITION FJÄLL

Ok, så fjällen har fångat din uppmärksamhet... Låt oss få presentera två olika förslag på regioner och vad respektive paket skulle kunna innehålla. Fler regioner och fler paketeringar finns, men låt oss börja med dessa två pärlor!

LAPPLANDBJÖRKLIDEN & RIKSGRÄNSEN

Packa väskan för ett äventyr 4 timmar norr om polcirkeln och i arktisk fjällmiljö! Upplev midnattssolen eller polarnatten, oavsett så finns det något för alla att göra i denna majestätiska miljö. Med närheten till även Kiruna, Narvik och Lofoten så är aktivitetsmenyn packad med unika upplevelser. Varmt välkomna till norrskenets bästa plats i Sverige!

TRANSPORT

Som hållbart alternativ (och definitivt mysigaste) så föreslår vi tåget till denna arktiska plats. Kliv på tåget i Sthlm och vakna upp dagen efter utan byten i fjällmiljö och kliv av vid anläggningen. 

Flyget till Kiruna är ett snabbt alternativ och ger er en chans att besöka gruvan på hemresan.

 

 

BOENDE

I vackra Björkliden och Riksgränsen har ni 6 härliga alternativ med allt från lyx till enklare boende 

 

MÖTESLOKALER

Här kommer vårt egna drömscenario: er möteslokal är en ski-in-ski-out kåta där kokkaffet och bullen är varm när ni anländer på skidor.
 


Vill ni ha en lokal med mer teknik så finns fina ytor både på hotellen och i de privata husen.


 

AKTIVITETER

Hela menyn av spännande aktiviteter får inte plats men här är våra favoriter:
 

  • alpin skidåkning

  • heliskii

  • topptur

  • hundspann

  • snöskoter

  • vandra Kungsleden

  • norrskensjakt

  • utflykt till Narvik, Lofoten och gruvan i Kiruna

ÅRE: COPPERHILL & THE VILLA 

Ett erbjudande utan att ta med Sveriges populäraste skidort vore ju tjänstefel! Många har redan varit i Åre men det finns så mycket som fortfarande står outforskat under alla årstider. Vi har noga granskat utbudet och har insett att våra vänner på Copperhill har den ultimata kombinationen med hotell och privat bostad. Varför inte låta era 400 kollegor ta över hela hotellet eller, en ledningsgrupp i Petter Stordelens egna "The Villa". Aktivitetsmenyn är packad med gobitar så som skidåkning, fiske, mountainbike, hundspann, spa, yoga, is-rally, heliskii mm. Varmt välkomna till mysiga Åre!

TRANSPORT

Det blir inte smidigare än att ta morgontåget från Stockholm och kliva av senare på eftermiddagen i Åre. En 
transport väntar sen vid perrongen för kort resa upp till Copperhill.

Vi promotar tåget då det är det hållbaraste alternativet och absolut smidigast. Flyg till Östersund finns som alternativ. 

BOENDE

Bo inne på vackra Copperhill Mountain Lodge med sina mysiga rum, brasor, spa och flertalet restauranger.  Här kan ni vara en liten grupp eller upp till 600 personer. 

Har ni en grupp på mellan 10 - 16 personer och vill unna er lite extra så rekommenderar vi "The Villa" som är ett lyxboende med all komfort ni kan tänka er!

 

MÖTESLOKALER

Inne på hotellet så finns 9 moderna och mysiga möteslokaler för några få eller flera hundra. Eller varför inte be om att få en kåta uppsatt på fjällsidan eller ett bord utomhus på bergskammen? 

Hyr ni The Villa så har ni ett mötesbord med utsikt över fjällen samtidigt som brasan sprakar intill soffgruppen.

 

AKTIVITETER

Åre är historiskt känd som vinterort. Vi vill lyfta fram att alla säsonger har sin egen tjusning här uppe. På våren och sommaren så tar vi fram kajaken, mountainbiken, löparskorna och våtdräkten. Hösten gör sig bra för fiske, vandring och lite spabehandling. 

Vintern har alla möjliga äventyr så som skidor, skoter, hundspann, is-rally och heliskii.

bottom of page