VEM ÄR MARTIN?

1) Vad får mig att må bra? 

Berg, forsar, snöstormar och norrsken är fyra ord som får mig att må väldigt bra. Inte bara för att alla elementen ger mig ovärderligt perspektiv utan för att det ger mig enorm energi att vara i dessa miljöer.

 

2) Var är mina rötter?

Jag är en "östgötapöjk" från Vadstena från början. Efter många turer runt om på jorden i studier och jobb (USA, Portugal, Italien och Norge) så landade jag tillslut i Stockholm. Efter att bland annat ha jobbat med försäljning, varumärkesbyggande och företagsutveckling inom resebranschen så kände jag att de var dags att ta lärdomarna och energin till mitt egna företag istället.

 

3) Vad drivs jag av? 

 

Det finns en tävlingstok i mig som älskar alla typer av utmaningar. Min nyfikenhet och envishet har varit en styrka och dörröppnare i många situationer. Jag brinner även starkt för dialogen kring psykiska hälsa i alla dess former. Jag har en stark övertygelse att livet måste balanseras av flera utmaningar än bara jobb. Vad du än gör, säg aldrig till mig att något är omöjligt...

VEM ÄR NICLAS?
 

1) Vad får mig att må bra? 

Små guldkorn i sin enkelhet - som en bättre kopp kaffe på en liten holme i stockholmsskärgård. Det gör mig fullkomligt lycklig!

 

2) Vart är mina rötter?
 

Uppväxt i Norrtälje och började hamnade i resebranschen 2006 tack vare en dansk reseledarutbildning i Barcelona, en annorlunda start som jag idag är väldigt tacksam för. Efter 3 säsonger för charterbolaget Solresor och andra uppdrag i Norge, Irland, Kroatien, Spanien & Grekland styrde jag hemåt mot Stockholm var jag har huserat senaste åren.

3) Vad drivs jag av? 

 

Att hitta det perfekta arrangemanget för en kund! Människor och utveckling i alla former är en stor drivkraft.

MB Sport & Event AB
Organisationsnummer: 556559-3695
Lokaliserat i Stockholm
© 2021